Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن دولت همراه دسترسی به دهها خدمات دولت الکترونیک را بدون هیچ تبعیضی برای احاد ملت امکان پذیر می کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مهندس رضا باقری اصل معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر بسیاری از استعلامات از طریق تلفن همراه ممکن شده است حتی دسترسی به ابلاغ ها و نیز فرآیندهای خدمت از طریق اپلیکیشن «دولت همراه» مقدور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب شخص به تمامی پلت فرم های دولتی دسترسی پیدا می کند، «اپلیکیشن دولت همراه» خدمت های یکپارچه به همه مردم ایران را مقدور کرده است.  

او افزود: در فاز نخست نزدیک به 20 خدمت استعلامی و 10 خدمت فرآیندی امکان پذیر می شود.

او گفت: یکی از نکات مهم این اپلیکیشن این است که مردم می توانند با #4* به بسیاری از خدمات دولتی دسترسی پیدا کند، در بستر «دولت همراه» این خدمات رایگان است بجز برخی از خدمات که مشمول تعرفه می شود مانند خدمات گمرک که مشمول پرداخت هزینه می شود.

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات افزود: از جمله خدماتی که از طریق اپلیکیشن دولت همراه برای مردم قابل استفاده است خدمات دستگاه های اجرایی و عمومی مانند آب، برق، گاز و غیره است.

او افزود: حسن استفاده از این اپلیکیشن این است که خدمات در پنجره واحد و یکپارچه ارائه می شود که تجریه خوبی برای کابران به حساب می آید.

مهندس رضا باقری اصل گفت: مفهوم امنیت 4 ویژگی دارد که عبارتند از یکپارچگی، صحت، اصالت و در نهایت محرمانگی که این اپلیکیشن همه این 4 ویژگی را دارد.

او گفت: شخص به محض نصب اپلیکیشن «دولت همراه»، شماره تلفن و کد ملی خود را ارائه می دهد که بعد از استعلام، خدمات لازم به متقاضی ارائه می شود.

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات گفت: دولت الکترونیک بدان معناست که نخست باید دولت بازآفرینی شود تا ارائه خدمات تسهیل تر شود، ما فرآیندهای اخذ مجوز ها را شفاف کرده ایم و در کنار آن پیچیدگی ها را هم تسهیل کرده ایم.

او افزود: از حدود 124 دستگاه اجرایی که به مرکز تبادل اطلاعات پیوسته اند، 10 دستگاه سرویس می دهند و 50 دستگاه سرویس می گیرند.

مهندس رضا باقری افزود: در «اپلیکیشن دولت همراه» دیگر مفقودی نامه و گم شدن پرونده بی معنا می شود، در حقیقت دولت الکترونیکی شفاف سازی اطلاعات را تسهیل می کند.

او گفت: در طرح 1400 که قرار است «اپلیکیشن دولت همراه» برای مردم رونمایی شود قرار است در ایام 22 بهمن به صورت رسمی در دسترس مردم قرار بگیرد.

او افزود: استعلام از بدهی مالیاتی از جمله خدماتی است که توسط اپلیکیشن دولت همراه انجام می شود.

مهندس رضا باقری اصل گفت: تلفن های هوشمند از اپلیکیشن های دولتی بهره می برند و تلفن های معمولی این خدمات را به صورت عادی و از طریق کد #4* دریافت می کنند، اصولا کد 4 کد دولتی به حساب می آید.

دانلود  

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست هیئت دولت اظهار کرد: دولت و مجلس کمک کردند و جداول بودجه ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی را در پرداختی‌های مربوط به خانواده‌های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

وی افزود: آنچه که دنبال آن بودیم، تأمین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید، چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند، بنابراین از ثبت سفارش تجهیزات و هم از واردات آن‌ها ممانعت می‌شد، شرکت‌های داخلی هم در این فعالیت نمی‌کردند و مجبور بودیم گاهی به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزهای لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

قاضی‌زاده در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده‌های شهدا ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان دریافت می‌کردند که سال جاری به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان نیز رشد حالت اشتغال مطابق با سایر رشدها اتفاق افتاد، یعنی آنجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد و در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد، در مجموع رشدی که در پرداخت‌های بنیاد شهید اتفاق افتاده است، از متوسط پرداخت‌های مجموعه دولت بالاتر است که نشان‌دهنده این است که اولویت دولت و مجلس حوزه شهدا و ایثار بوده است، چرا که طی دو سال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است، یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی عنوان کرد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می‌کند باید بگویم خیر، به علت اینکه به صورت طولانی‌مدت خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 751729

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • امشب؛ دهمین گفتگوی زنده تلویزیونی رئیسی با مردم
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • کیش دستوری به پیامک بانکی