Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری علم و فناوری هر شب در گزارشی با عنوان «معرفی اپلیکیشن»، به بررسی محبوب ترین و پرطرفداران ترین آپ ها می پردازیم.

با پیشرفت روز افزون دنیای تکنولوژی و ایجاد بسترهای پر سرعت مانند اینترنت، انسان به این دنیای مجازی روز به روز وابسته تر می شوند. به همین دلیل تمایل دارند که با استفاده از سیستم های مجازی کارها و فعالیت های خود را پیگیری و انجام دهند در این بین گوشی های هوشمند با ارائه برنامه و اپلیکیشن های مختلف سعی در برطرف کردن نیازهای کاربران نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین بانک ها، اپراتورهای تلفن همراه، سیستم های پرداخت آنلاین و … هر یک با ارائه اپلیکیشن مخصوص به فعالیت خود تا حدی توانسته اند کاربران خاص خود را جذب نمایند. اما اگر هر کاربر با توجه به نیازهای روزمره خود خواهان نصب برنامه های مخصوص خود باشد باید برنامه های مختلفی را در گوشی هوشمند خود نصب نماید که انجام این کار واقعا آزار دهنده می باشد در این گزارش قصد داریم با معرفی برنامه «سامانه هوشمند همراه» که تمام ابزارات لازم را برای برطرف کردن نیازهای کاربران خود را دارد معرفی نماییم.

محیط برنامه و نحو استفاده از برنامه

رابط کاربری این برنامه دارای چهارده بخش مختلف می باشد که طراحان این برنامه با توجه به کاربرد هر قسمت، گرافیک خاصی را برای آن بخش استفاده کرده اند. از مهمترین مشخصه ظاهری در این برنامه، یکپارچگی قالب گرافیکی آن می باشد که به دلیل استفاده از رنگ های زنده و هماهنگ، آیکن های یکدست، فونت مناسب و همچنین چیدمان مرتب اجزای صفحه، کاملا چشم نواز می باشد. همچنین با توجه به اینکه افرادی که از این برنامه استفاده می کنند از اقشار مختلف جامعه با نیازهای مختلف می باشند طراحان این برنامه با به کارگیری تکنیک هایی همچون برگه بندی صفحه و پنجره های شناور که با رعایت استانداردهای لازم همراه بوده، باعث ایجاد یک رابط کاربری روان در این اپلیکیشن شده که نتیجه این کار دسترسی سریع و اسان کاربران به بخش های مختلف این برنامه شده است.

کاربرد برنامه

همانگونه که در بالا نیز اشاره کردیم این برنامه از ۱۴ بخش تشکیل شده است که به نحوی می توان این برنامه را دولت الکترنیکی اندروید نامید. در هر یک از این بخش ها مجموعه ای از خدمات مختلف مانند پرداخت انواع قبض، دریافت خلافی خودرو، تماس با سامانه بانک ها، کدهای USSD مربوط به اپراتورهای تلفن همراه، خرید بلیط تئاتر، رهگیری مرسولات پستی، انتقال تماس و سامانه های اینترنتی مثل استعلام نمره منفی گواهینامه گنجانده شده است. از دیگر کاربردهای این برنامه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

✔ مدیریت امور شخصی از جمله نُت برداری، چک لیست، مدیریت هزینه‌ها و…

✔ قفل گالری، تماس و کلیه برنامه ها

✔ دسترسی به انواع استعلامات آفلاین و آنلاین

✔ دسترسی آسان به سامانه‌های بانکی و خدماتی

✔ اطلاع از جدیدترین قوانین نظام وظیفه، دارایی، ثبت احوال، دادگستری و…

✔ خارج کردن از دسترس و یا حالت مجازی خاموش

✔ مسدود کردن کلیه تماس های خروجی

✔ ارسال پاسخ پیامکی خودکار به تماس ها

✔ دسترسی به کدهای مخفی و دستوری اندروید

✔ نحوه، شرایط و مدارک اخذ انواع وام های بانکی

این اپلیکیشن هم اکنون با بیش از  ۵۰.۰۰۰ کاربر فعال و بیش از ۲۰.۰۰۰ بازدید روزانه و همچنین کسب امتیازه ۴/۵ از ۵ امتیاز جزء پرطرفدارترین برنامه های کاربردی می باشد. که این نشان از رضایت بالای استفاده‌کنندگان ایرانی از این اپلیکیشن دارد. هم اکنون می توانید این برنامه را از لینک زیر از کافه بازار دانلود نمایید.

لینک دانلود از کافه بازار

انتها پیام/

سجاد عبدلی

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فناوری Video Over LTE یا به اختصار ViLTE، نام تکنولوژی تماس تصویری بر بستر نسل چهارم سیستم‌های مخابراتی است که به کاربران تلفن‌های هوشمند اجازه می‌دهد بدون نیاز به استفاده از دیتای اینترنت خود، با افراد دیگر تماس تصویری برقرار کنند. باید به این نکته توجه کنید که برای استفاده از این فناوری، باید به اینترنت 4G یا 5G دسترسی داشته باشید و این تکنولوژی فقط بدون استفاده کردن از حجم اینترنت شما، قابلیت تماس تصویری را برقرار می‌کند.

این تکنولوژی، بر پایه زیر سیستم‌های چند رسانه‌ای از طریق IP (IP Multimedia Subsystem یا به اختصار IMS) بنا شده است و دقیقا از همان پروتکل‌های کنترلی استفاده می‌کند که تکنولوژی VoLTE (تماس صوتی از طریق LTE) از آن‌ها بهره می‌برد.

این فناوری برای رمزگذاری و رمزگشایی استریم ویدیو، از کودِک* H.264 استفاده می‌کند. مزیت اصلی این کودِک نسبت به کودک 3G-324M که در تماس‌های تصویری بر بستر 3G استفاده می‌شد، کیفیت بسیار بالاتر آن است.

به دلیل اینکه کیفیت تماس تصویری در هنگام استفاده از این فناوری نباید افت کند،‌ ViLTE نسبت به سرویس‌های دیگر استریم که تاخیر در آن‌ها اهمیت بالایی ندارد، اولویت بالاتری دارد. به این ترتیب خیال استفاده کنندگان از این تکنولوژی از بابت عدم تاخیر و افت کیفیت تماس تصویری، راحت است.

تابحال موبایل‌های بسیار زیادی با قابلیت پشتیبانی از فناوری ViLTE به بازار عرضه شده‌اند. یکی از این محصولات، گوشی هوشمند داریا باند است که محصول مشترک داریا و شرکای تجاری خارجی‌اش است؛ شرکت داریا وظیفه توسعه اکوسیستم و بخشی از طراحی گوشی را برعهده داشته و تولید سخت‌افزارآن برعهده شرکای تجاری خارجی بوده است.

این محصول به شما اجازه می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از حجم اینترنت خود، با دوستان و عزیزانتان که باند دارند تماس تصویری برقرار کنید.

داریا باند علاوه بر ویژگی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت، دارای صفخه نمایش AMOLED ۱۲۰ هرتزی است که بازی کردن یا وب‌گردی و تماشای فیلم و سریال را به امری لذت‌بخش تبدیل کرده است.

پردازنده دایمنسیتی ۷۰۵۰ محصول مدیاتک، قلب تپنده این گوشی هوشمند است. پردازنده‌ای که بین پردازنده‌های میان‌رده، عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین سه‌گانه، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع و پشتیبانی از بسترWeb3 از دیگر ویژگی‌های داریا باند محسوب می‌شود.

نکته‌ای که نباید در هنگام استفاده از این فناوری فراموش کرد، این است که گاهی اوقات با اینکه تمامی تنظیمات درست بنظر می‌رسد، اما هنگام تلاش برای برقراری تماس ویدیویی، کاربر موفق به انجام این کار نمی‌شود. این مساله صرفا به دلیل شلوغ بودن شبکه است و با تلاش مجدد شانس برقراری تماس ویدیویی موفق بالاتر می‌رود.

* فرآیند سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری که وظیفه فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن داده‌های بسیار بزرگ را بر عهده دارد، کودِک نامیده می‌شود

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟