Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، پس از اعلام اتصال کارت سوخت به کارت بانکی، یکی از راه‌های ثبت‌نام برای دریافت کارت سوخت، استفاده‌ از زیرساخت‌های‌ دولت الکترونیکی با مراجعه به سایت و اپلیکیشن دولت همراه اعلام شد.

در این راستا، محمدجواد آذری جهرمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - درباره‌ی شیوه‌های دریافت کارت سوخت متصل به کارت بانکی با استفاده از دولت همراه در توئیتر خود نوشت: در تهیه ⁧ کارت سوخت، انتخاب‌های متعدد برای دارندگان خودرو فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

⁧شیوه سنتی ⁩حضور در مراکز پلیس+۱۰ و ارائه اصل سند و کپی، اصل کارت خودرو و کپی، اصل کارت ملی و کپی و پرداخت وجه و انتظار دریافت پستی است، اما شیوه نوین، مراجعه به سایت دولت همراه و یا کد دستوری *4# بدون مدارک، هزینه و انتظار است.

از طرفی با توجه به این‌که همزمان با ارائه‌ یک اپلیکیشن، برخی سودجویان اپلیکیشن‌ های جعلی به بازار ارایه می‌دهند که ممکن است بدافزار باشد و یا از اطلاعات کاربران سوءاستفاده کند، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه هشدار داده است.

امیر ناظمی - رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور - در صفحه توئیتر خود با بازنشر توئیت یکی از کاربران هشدار داد: برخی افراد با انتشار اپلیکیشن‌های جعلی ثبت‌نام کارت سوخت در تلگرام، اقدام به سوءاستفاده از کاربران می‌کنند. یک نمونه از آن‌ها، کاربر را با ترفند «ثبت‌ نام کارت سوخت» به‌صورت ناخواسته در یک سرویس عضو و مبلغ ۵۰۰ تومان به‌صورت روزانه به قبض کاربر اضافه می‌کند.

وی در بازنشری دیگر درباره‌ی حذف نسخه‌های جعلی توضیح داد: چنانچه نسخه‌های جعلی را اشتباها دریافت کرده‌اید، هرچه سریع‌تر آن‌را پاک کنید. جهت غیرفعال‌سازی سرویس دارای هزینه، روی همراه اول کد *800*1# (ستاره هشتصد ستاره یک مربع) را شماره‌گیری کنید. کاربران ایرانسل نیز می‌توانند از طریق اپلیکیشن «ایرانسل من» سرویس‌های فعال را حذف کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اتصال کارت سوخت به کارت بانکی اپلیکیشن های جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس مطالعه‌ای که در Environmental Science & Technology منتشر شده است، هوای داخل تمام وسایل نقلیه شخصی با مواد بازدارنده شعله، از جمله مواردی که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، آلوده شده است. خودروسازان این مواد شیمیایی را به فوم صندلی و سایر بخش‌های داخلی اضافه می‌کنند تا استانداردهای منسوخ جلوگیری از اشتعال‌پذیری را بدون هیچ مزیت ایمنی ثابت‌شده‌ای در برابر آتش رعایت کنند.

ربکا هوهن، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق دانشگاه دوک، در این خصوص می‌گوید:«تحقیق ما نشان داد که این مواد به‌کاررفته در کابین خودرو، مواد شیمیایی مضر را در هوای کابین خودروها آزاد می‌کنند. ازآنجایی‌که هر راننده به طور متوسط روزی یک ساعت را در ماشین سپری می‌کند، این موضوع با بهداشت عمومی در ارتباط است. این امر به ویژه برای رانندگانی که رفت‌وآمدهای طولانی‌تری دارند و همچنین مسافران کم‌سن‌وسالی که بیشتر از بزرگسالان تنفس می‌کنند، نگران‌کننده است.»

محققان مواد بازدارنده شعله را در داخل کابین ۱۰۱ خودرو از سراسر ایالات متحده بررسی کردند. ۹۹ درصد از خودروها حاوی تریس (کلرو ایزوپروپیل) فسفات (TCIPP) بودند که یک ماده بازدارنده شعله است.

حدود نیمی از خودروها در تابستان و زمستان آزمایش شدند. آب‌وهوای گرم‌تر با غلظت‌های بالاتر از این مواد سمی مرتبط است، زیرا گازهای خروجی از اجزای داخلی مانند فوم صندلی با دمای بالاتر افزایش می‌یابد و دمای فضای داخلی خودرو می‌تواند به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

محققان همچنین نمونه‌هایی از فوم صندلی را از ۵۱ خودرو مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. وسایل نقلیه‌ای که حاوی ماده سرطان‌زای مشکوک به TCIPP در فوم خود بودند، غلظت‌های بالاتری از TCIPP در هوای خود داشتند که تأیید می‌کند فوم منبعی از این بازدارنده شعله در هوای کابین است.

آتش‌نشان‌ها نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند. استفاده از محصولات با روکشی از مواد شیمیایی مضر برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بیشتر مصارف کار چندانی انجام نمی‌دهد و در عوض شعله‌ها را برای قربانیان و به‌ویژه برای اولین افرادی که در معرض آن قرار می‌گیرند، سمی‌تر می‌کند.

منبع: scitechdaily

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903987

دیگر خبرها

  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید