Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:12:08 GMT

بدافزار ها در کمین نام نویسی کارت سوخت

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۶۳۷۴

بدافزار ها در کمین نام نویسی کارت سوخت

کرج- ایرنا- رئیس پلیس فتا استان البرز از مالکان خودروهای فاقد کارت سوخت خواست مراقب اپلیکیشن‌های جعلی و بدافزارها باشند.

سرهنگ محمد اقبالی روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی مردم هنگام نام نویسی به نشانی سایت مورد نظر توجه نکرده و دام سودجویان سایبری گرفتار می‌شوند.
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه یکی از روش‌ های ثبت نام، استفاده از اپلیکیشن دولت همراه است، احتمال بروز جرائم سایبری با طراحی اپلیکیشن‌هایی مشابه و جعلی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اقبالی گفت: ثبت کردن اطلاعات در سایت‌های جعلی می‌تواند زمینه سوء‌استفاده از کاربران را فراهم کرده و این مهم سبب بروز مشکلاتی مثل سرقت و سایر جرائم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد که این افراد اقدام به سرقت اطلاعات کاربران نموده و یا با قرار دادن این اپلیکیشن در سایت‌های آلوده به بدافزار، اطلاعات ذخیره شده در سیستم قربانیان را هدف قرار دهند.
رئیس پلیس فتا استان البرز یادآورشد که به منظور دریافت نسخه اصلی اپلیکیشن مربوطه به مارکت‌های معتبر و داخلی مراجعه کرده و از دریافت یا مراجعه به سایر منابع خودداری شود.
اقبالی بیان داشت : کاربران در صورت عدم آشنایی کافی با فضای «وب» از افراد معتمد و آشنا کمک گرفته و اطلاعات خود را در این فضا منتشر نکنند و بدانند که ثبت نام از طریق سامانه مذکور و همچنین اپلیکیشن دولت همراه، رایگان بوده و نیازی به ارائه اطلاعات بانکی در این مرحله نمی‌باشد.
این مسئول انتظامی افزود: متقاضیان کارت سوخت می توانند ازطریق سامانه خدمات دولت همراه به‌نشانی www.mob.gov.ir و اپلیکیشن خدمات دولت همراه برای ثبت نام کارت سوخت خود ثبت نام کرده و از استفاده سایر سایت‌ها و دانلود اپلیکیشن‌های مختلف متفرقه خودداری کنند.
وی از مردم خواست در صورت مواجه با موارد مشکوک‌، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع دهند.
2098/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پليس فتا البرز اپليكيشن هاي جعلي كارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۶۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هنگام خرید اینترنتی بلیط اتوبوس، ممکن است قبل از اینکه روی «تأیید نهایی» کلیک کنید، موجی از وحشت را احساس کنید. یک میلیون سوال در ذهن شما خطور می‌کند: آیا فرم و اطلاعات را به‌درستی پر کرده‌ام؟ آیا چیزی را از دست داده‌ام؟ آیا بلیط و اتوبوس صحیحی را رزرو می‌کنم؟

صادقانه بگویم، کلیک روی تأیید ممکن است پراسترس‌ترین قسمت کل سفر شما باشد! اما نترسید، ما این لحظه فشار را درک می‌کنیم و با چک‌لیست ما می‌توانید تا زمان عزیمت خود با آرامش بخوابید. در این مقاله قصد داریم برخی از مواردی که شما باید هنگام خرید بلیط اتوبوس به آن‌ها توجه کنید، را بررسی کنیم. حتماً این مقاله را بخوانید و آن را با دوستان و هم‌سفران خود نیز به اشتراک بگذارید. در همین ابتدا بدانید که بهتر است فرایند رزرو بلیط اتوبوس را از یک سایت معتبر مانند علی بابا انجام دهید. این کار به شما کمک خواهد کرد تا یک سفر ایده‌ئال را با پشتیبانی خوب برای خود مهیا کنید.

اشتباه تایپی در اطلاعات مسافر شما

احتمالاً رایج‌ترین اشتباهی که مردم مرتکب می‌شوند، غلط املایی نام یا واردکردن شماره شناسنامه اشتباه است. احمقانه به نظر می‌رسد، اما وقتی سریع تایپ می‌کنید این کار به‌راحتی انجام می‌شود.

هنگام رزرو بلیط هواپیما حتی یک اشتباه املایی کوچک می‌تواند مانع از پرواز شما شود زیرا نامی که در رزرو خود وارد می‌کنید باید با شماره پاسپورت شما مطابقت داشته باشد. امکان تغییر داده‌ها پس از تأیید رزرو وجود دارد، اما این نیز هزینه دارد. برای جلوگیری از پرداخت دوبرابر یا حتی سه برابر، شماره پاسپورت و املای نام خود را بررسی کنید. البته برای خرید بلیط اتوبوس برای سفرهای داخلی شاید این مورد خیلی حساس نباشد. شما می‌توانید اشتباهاتی مانند این را به پایانه یا پشتیبانی سایت اطلاع دهید تا اصلاح برای شما انجام شود. صحت کد ملی برای استفاده از خدمات بیمه مهم است. هنگام ورود اطلاعات از فردی بخواهید این مورد را برای شما مجدداً کنترل کند.

بررسی تاریخ‌های سفر

یکی از اشتباهات متداول هنگام خرید اینترنتی بلیط اتوبوس این است که شما بلیط را برای روز یا ساعت اشتباهی خریده باشید. گاه مسافران روزها قبل برای سفر خود بلیط می‌خرند. این بلیط را کنار می‌گذارند تا روز حرکت که قرار است به پایانه بروند. تصور کنید همان روز متوجه شوید که بلیط را ندانسته برای روز قبل یا ساعت دیگری خریده‌اید. احتمالاً کار خطرناکی خواهد بود. اگر برای سفر کاری این بلیط را خرید باشید ممکن است موقعیتی را از دست بدهید. اگر برای سفر تفریحی این بلیط را بخرید، ممکن است تغییرات ناخوشایندی در برنامه سفر شما رخ دهد و شما را دچار ضرر مالی کند و بخشی از زمان سفر شما تلف شود. قبل از تأیید نهایی و خرید بلیط حتماً تاریخ و ساعت سفر را کنترل کنید. بعد از تأیید نیز رسید نهایی یا پیامک سایت را مجدداً دقیق ببینید.

بدون بررسی مجدد قیمت، روی تأیید کلیک کنید

همیشه قیمت برای افراد زیادی مهم است. شما باید مطمئن باشید که بلیطی که می‌خرید بهترین قیمت را متناسب با سطح امکانات و خدمات دارد. ممکن است حین فرایند رزرو اشتباهی کرده باشید و قیمت هنگام پرداخت نهایی متفاوت باشد. در چنین شرایطی صبر کنید، به عقب برگردید و مجدداً مسیر را طی کنید. وب‌سایت علی بابا آماده است تا بهترین امکانات و خدمات سفر و گردشگری از خرید اینترنتی بلیط اتوبوس تا دیگر موارد را با مناسب‌ترین قیمت به کاربران ارائه دهد. اگر از صفحه اصلی سایت معتبری بلیط نمی‌خرید باید مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی باشید. یکی از راه‌های خطای مرسوم کاربران قراردادن اطلاعات کارت‌بانکی خود در اختیار کلاهبرداران است.

عدم درنظرگرفتن زمان انتقال بین سفرها

گاه شما برای یک سفر بلیط مستقیم می‌خرید و به‌راحتی از مبدا به مقصد می‌روید. در بسیاری از موارد مسافران ممکن است به دلایل مختلف از بلیط‌های مختلف استفاده کنند تا خود را به‌صورت غیرمستقیم به شهر مقصد برسانند. در چنین شرایطی باید علاوه بر زمان ایده‌ئال طی مسیر، موارد دیگر را هم مدنظر قرار دهید. اگر اتوبوس شما از شهر مقصد حرکت می‌کند و شما می‌دانید که ساعت ۱۴ به تهران می‌رسد، سعی کنید بلیط بعدی از تهران تا مشهد یا هر شهر دیگری را با کمی فاصله زمانی بخرید. اگر اتفاق غیرقابل‌پیش‌بینی هم رخ داد این موضوع را در اولین فرصت با سایت یا شرکت مسافربری در میان بگذارید.

عدم مطالعه قوانین و اطلاعات

یکی از خوبی‌ها و مزیت‌های وب‌سایت علی بابا این است که اطلاعات کاملی را قبل از خرید نهایی بلیط در اختیار شما قرار می‌دهد. هنگام خرید آنلاین انواع بلیط اتوبوس باید قوانین را بخوانید. یکی از بخش‌های مهم این اطلاعات قوانین لغو بلیط و استرداد وجه است. بهتر است برنامه‌ریزی دقیقی برای سفر خود داشته باشید تا نخواهید بلیط را تغییر دهید. البته ممکن است برای هر فردی این موارد پیش بیاید و باید حتی اگر از زمان سفر خود مطمئن هستید این قوانین را بخوانید و از آن‌ها اطلاع داشته باشید. دانستن قوانین از ضرر کم خواهد کرد و شاید تا دیر نشده راه بهتری را به شما پیشنهاد دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100408

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • اوجی: معطل خارجی‌ها و برجام نبودیم؛ از توان پیمانکاران و سازندگان داخلی استفاده کردیم
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت