Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@13:58:54 GMT

تشخیص کرونا با تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۵۳۰۹

تشخیص کرونا با تلفن همراه

خبرگزاری میزان- ردیابی ویروس کرونا از طریق تلفن همراه یکی از موضوعات مهم در کشورهای اروپایی محسوب می‌شود و حالا فرانسه از قصد خود برای ارائه اپلیکیشن تلفن همراه خبر داده است. تاریخ انتشار: 10:16 - 21 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۲۴۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان "الیویر وران" (Olivier Veran)، وزیر بهداشت فرانسه رسما اعلام کرد که دولت فرانسه در حال کار کردن روی یک اپلیکیشن تلفن همراه است تا به کاهش روند گسترش کروناویروس کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کار بردن تلفن همراه برای ردیابی کروناویروس، یک موضوع حساس و مهم در اروپا به شمار می‌رود. بسیاری از سازمان‌های غیرانتفاعی، یک بیانیه در این مورد خطاب به دولت‌ها انتشار داده‌اند و طی آن درخواست کرده‌اند تا به حقوق انسان‌ها احترام گذاشته شود.

نگرانی سازمان‌ها به این دلیل است که امکان دارد دولت‌ها با وجود این گونه اپلیکیشن‌ها، امکان نظارت خارج از چارچوب اجتماعی پیدا کنند. کمیسیون اروپا به دولت‌ها یادآوری کرده که باید ایمنی‌های لازم را برای شهروندانی که این اپلیکیشن‌های ردیابی را به کار می‌برند، فراهم کنند تا اطلاعات شخصی آنها مورد تهدید قرار نگیرد.

دولت فرانسه با در نظر گرفتن چنین مواردی تلاش می‌کند تا پیش از انتشار اپلیکیشن موسوم به "استاپ کووید" (Stop Covid)، اطمینان مردم را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: رکوردشکنی مجدد فرانسه در تعداد قربانیان کرونا در یک روز

پژوهشگران تلاش می‌کنند تا استانداردی برای ابداع اپلیکیشن‌های ردیابی ویروس ارائه دهند. این اپلیکیشن‌ها که مبتنی بر بلوتوث هستند، انرژی بسیار کمی برای کار خود مصرف می‌کنند. اگر کاربر این گونه اپلیکیشن‌ها در کنار یک فرد مبتلا به کروناویروس قرار بگیرد، اپلیکیشن به او هشدار خواهد داد.

به گفته دولت فرانسه، این اپلیکیشن به طور خاص برای ردیابی افراد ساکن فرانسه طراحی شده و اگر با آزمایش‌های محافظتی و مراقبتی ادغام شود، می‌تواند به شکستن زنجیره ابتلا به کروناویروس کمک کند.

دولت فرانسه قصد ندارد شهروندان خود را به نصب اپلیکیشن استاپ کووید وادار کند. نخستین نمونه این اپلیکیشن در دست ساخت است اما ارائه آن، بین سه تا شش هفته زمان خواهد برد.

مقامات وزارت بهداشت فرانسه در صحبت‌های خود گفتند: ما مطمئن نیستیم که بتوانیم بر همه مشکلات فنی غلبه کنیم زیرا بلوتوث طوری طراحی نشده که بتواند مسافت میان افراد را مورد بررسی قرار دهد.

دولت فرانسه علاوه بر این این اپلیکیشن، یک وب‌سایت رسمی برای آگاهی مردم نیز طراحی کرده است تا داده‌های شرکت‌های گوناگون را برای درک نحوه حرکت کردن مردم در سراسر کشور گردآوری کند و امکان پیش‌بینی گسترش کروناویروس را فراهم سازد.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس فرانسه تلفن همراه اپلیکیشن ها دولت فرانسه تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج