Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به استفاده آموزش و پرورش از اپلیکیشن شاد برای دانش‌آموزان گفت: این کار نیازمند داشتن تلفن همراه هوشمند است که این اجحاف در حق مردم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 3 اردیبهشت) در تذکر شفاهی در جلسه علنی مجلس، خطاب به حسن روحانی رئیس‌جمهور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور و کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، گفت: سال گذشته در همین موقع در منطقه شهداد کرمان سیل جاری شد؛ دولت باید پاسخ دهد که سال گذشته برای عدم وقوع سیل در آن منطقه چه کرده است تا از بروز سیل جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در چند شب گذشته وقوع دو سیل در منطقه شهداد کرمان منجر به ویرانی‌های زیادی شده است، در حالی که اگر دولت در سال گذشته سیل آن منطقه را کنترل کرده و خرابی‌های آن را جبران کرده بود و جاده‌های آن منطقه را احداث کرده بود و می‌توانست سیل‌بند ایجاد کرده و برای مزارع فکری عاجل می‌کرد، امروز شاهد تکرار وقوع سیل در آن منطقه نبودیم. 

رئیس کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: متأسفانه بروز سیل در آن منطقه منجر به خانه خراب شدن تعداد زیادی از کشاورزان شده است و تمام وسایل زندگی آنها خراب شده است. 

زاهدی خطاب به حسن روحانی گفت: آقای رئیس‌جمهور به خود آیید؛ آقای وزیر کشور به خود آئید؛ آقای وزیر کشور به خود آئید؛ دولت به فریاد مردم برسد. 

وی در تذکر دیگری خطاب به حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش افزود: چرا این وزارتخانه دانش‌آموزان را مجبور به استفاده از نرم‌افزار شاد می‌کند، مگر نمی‌دانید که مردم چقدر محروم هستند و همه مردم توان و امکان خرید تلفن همراه هوشمند ندارد. به فرض هم که داشته باشند، بهای اینترنت چه می‌شود؟

وی تصریح کرد: چه کسی اعلام کرده که باید دانش‌آموزان مجبور به استفاده از شبکه نرم‌افزار شاد باشند، در حالی که بسیاری از معلمین در حال آموزش به دانش‌آموزان هستند.

وی از آموزش و پرورش خواست این بساط را جمع کند. 

عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر زاهدی اظهار داشت: تذاکر شما در مورد نرم‌افزار شاد، مسئله و سؤال نمایندگان است، لذا از حضرت عالی به عنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس خواست که وزیر آموزش و پرورش را به کمیسیون متبوعش دعوت کرده و اگر به این نتیجه رسیدید که مردم امکان استفاده و بهره‌برداری از این نرم‌افزار را ندارند، حداقل آنکه به دولت تکلیف شود که راهکار دومی تعیین کند. به طور مثال؛ باقی‌‌مانده کتابها به عنوان پیش‌نیاز در سال تحصیلی جدید و قبل از مهرماه در طی 15 روز برای آموزش این دروس پیش‌نیاز تعیین شود. 

وی از کمیسیون آموزش خواست طرحی دو فوریتی در این باره به هیأت رئیسه بدهند تا تکلیف مردم مشخص شود. 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس کمیسیون آموزش آموزش و پرورش دانش آموزان نرم افزار آن منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس از پیگیری جدید مساله توقف واردات نهاده‌های کشاورزی شامل بذر، سم و کود خبر داد، مساله‌ای که طی نامه‌ای به رئیس مجلس نیز اعلام شده تا در جلسه سران قوا مطرح شود.

به گزارش ایسنا، در نشست نمایندگان بخش خصوصی حوزه کشاورزی با مقامات وزارت جهاد کشاورزی با موضوع توقف چند ماهه ثبت‌سفارش و تخصیص ارز برای واردات سم و کود، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد که این مساله باید به زودی حل شود وگرنه مجلس از جایگاه نظارتی خود این مساله را به صورت قانونی پیگیری جدی خواهد کرد.

محمدجواد عسگری - رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس - با اشاره به اینکه بارندگی‌های صورت گرفته احتمالاً وضعیت مطلوبی را در تولید محصولات کشاورزی رقم خواهد زد، افزود: مساله این است که به دلیل افزایش سطح رطوبت، بیماری‌های مرتبط با نباتات افزایش یافته و چنانچه به موقع با آفت‌ها مبارزه نشود، بیماری اپیدمی شده و خسارت‌های بسیاری به کشاورزان وارد خواهد کرد.

او در حاشیه نشست کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران با قائم‌مقام و معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، گفت: واردکنندگان نهاده‌های کشاورزی از جمله در حوزه واردات سموم و کود گله‌مند هستند که برخی دستگاه‌های متولی از جمله بانک مرکزی، همکاری لازم را با آنها نداشته‌اند. بر این اساس در روزهای گذشته، جلسه‌ای با محوریت کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار و مقرر شد که همه دستگاه‌های متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و اتحادیه‌ها با هماهنگی یکدیگر این مساله را رفع کنند. با وجود این توافق ظاهراً برخی دستگاه‌ها همکاری لازم را نداشته‌اند.

عسگری ادامه داد: پیرو جلسه‌ای که در کمیسیون مجلس برگزار شد، مکاتبه‌ای با رئیس مجلس صورت گرفت و مقرر شد که ایشان در جلسه سران قوا این موضوع را مطرح کنند تا ارز مورد نیاز برای واردات سموم با کیفیت و  تامین شود و در اختیار تولیدکنندگان بخش کشاورزی قرار گیرد.

او ادامه داد: اگر تا روز شنبه این مساله حل‌وفصل نشود، در روز یکشنبه در مجلس جلسه‌ای برگزار کرده و مبتنی بر جایگاه نظارتی خود علاوه بر پیگیری این موضوع، برخورد قانونی هم خواهیم کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟